• نمایش به صورت:
  • نوار کناری
  • مرتب سازی بر اساس:
۷۰,۰۰۰ تومان۱۳۰,۰۰۰ تومان

دسترسی:در انبار

۷۰,۰۰۰ تومان۱۳۰,۰۰۰ تومان

فواید روغن ماکادمیا برای مو

ماکادمیا یا فندق استرالیایی میوه درخت ماکادمیا است. این گیاه ظاهری زرد رنگ و شفاف دارد. روغن ماکادمیا برخلاف روغن نارگیل، در دمای اتاق مایع است.

روغن ماکادمیا سرشار از اسید چرب و پتاسیم است. غلظت آن به دلیل داشتن پالمیتولئیک اسید است که در محصولات آرایشی پوست و مو کاربرد فراوانی دارد.

روغن ماکادمیای خالص که از طریق پرس سرد به دست می آید، به عنوان روغن خوراکی استفاده می شود. در اغلب محصولات حالت دهنده مو، ماسک های مو و پوست و کرم های صورت هم از این روغن استفاده می شود.

روغن ماکادمیا در موها نفوذ می کند و بسیار موثرتر از انواع روغن های معدنی است. روغن های معدنی به مرور تاثیر خوبی روی پوست سر ندارند و مدتی پس از استفاده از آنها موها سنگین و کدر به نظر می رسند.